Ungdomsträning våren 2019

Mera Lera ungdomsträning VT2019

Våren närmar sig och Mera Lera MTB har påbörjat planeringen av vårterminens ungdomsträning. Under hösten blev vi mycket positivt överraskade över det stora antalet ungdomar som ville följa med ut i skogen och cykla! Vi drabbades dock av lite växtvärk vilket innebär att vi är tvungna att göra ett antal förändringar för att få lite mer struktur i verksamheten.

Deltagare och anmälan

Ungdomsträning HT 2018

Hej alla!

Nu på lördag (3/11) är det ingen ungdomsträning då många, både ledare och ungdomar, inte kan komma pga höstlov.

Nästa träning är alltså nästa lördag (10/11) då det också är säsongsavslutning.

Mvh
Ungdomsledarna

Info: Valla cup 2019 deltävling 5

På onsdag (den 21:a aug) är det dags för den 5:e deltävlingen i valla cup. Nummerlappar delas ut från ca 18:15. Tävlingen startar 18:30. Välkomna!

/Niklas

Var med och marknadsför klubben på Idrottens dag!

Den 24:e augusti kl 13-16 anordnar Linköpings Idrottsförbund "Idrottens dag" i Trädgårdsföreningen och Mera Lera är en av 32 idrottsföreningar som är anmälda. Idén med Idrottens dag är att ge barn och vuxna möjlighet att testa på många olika aktiviteter på samma plats och därmed bygga upp intresse för motion och idrott.

Det är med andra ord ett gyllene tillfälle att visa upp vår verksamhet och locka fler till att köra mountainbike (i alla dess former). Mera Lera kommer på samma område som förra året att slå upp sitt tält och beachflaggor och även sätta upp en liten teknikbana.

Vi behöver dock ett gäng ambassadörer (gärna för olika discipliner inom sporten) som kan vara på plats för att prata för och visa vår verksamhet. Extra bra vore det om vi kan få dit lite barn/ungdomar som ambassadörer då de är evenemangets största målgrupp! Vidare tänker vi oss att några vuxna skulle kunna köra en träningsrunda eller nybörjarträning som start/slutar i Trädgårdsföreningen.

Sponsors

Bild: 
Banner: 

Följ Katja på sommarens cykeläventyr

Nu så här mitt i högsommaren så kanske det här med cykling prioriteras lite olika.
Kanske prioriteras upp för att det är kalasväder och stigarna och cykelparkerna är snustorra, eller prioriteras ned något pga av sol och bad och andra aktiviteter?

Skulle man nu inte hinna/orka cykla i värmen så finns det ju alltid Tour de France att kolla på (i alla fall några dagar till), eller varför inte följa Leran Katja på sommarens cykeläventyr genom europa?

ML-kläder "Outlet"

"Outlet" av ML-kläder!!!

Vi tömmer lagret av klassiska designen av ML-kläder!
Det är mao INTE 20-årsjubileumsmodellen med lerfläcken på från förra året.
Passa på innan designen (eventuellt) ändras till nästa år!
Jag vill även påminna er om att skicka in skriftliga förslag med en skiss på hur ni önskar att en ny design skulle kunna se ut! (se separat artikel här på hemsidan).

Det som finns kvar är några tröjor i barnstorlek och några vuxenbrallor med hängslen.

150:- per tröja
300:- per brallor
25:- per par strumpor (ej med på bild)

Ungdomsträning hösten 2019

Trots att semestern är i full gång så väntar hösten runt hörnet och därmed även Mera Lera MTBs ungdomsträning. Vi planerar att starta höstens träningar i samband med skolstarten och mer detaljerad information skickas till de som får en plats. Även i höst har vi begränsat antal platser tillgängliga och vi kommer att hålla en föranmälan precis som i våras där det är först till kvarn som gäller.

För att slippa problemen vi hade med den mail vi använde då så kommer vi nu använda Google Formulär istället vilket ska göra det enklare för både er och oss att administrera, följ länk:

Skogsarbete i Vidingsjö

Under kommande veckor (med start vecka 28) kommer skogsarbete ske i området kring banan i Vidingsjö och i samband med detta kommer även fallna och farliga träd längs banan att röjas bort.

För att slippa incidenter med överkörda arborister eller träd i huvudet på cyklister så råder vi er alltså till att iaktta försiktighet om ni cyklar på banan under de kommande veckorna.

Mvh
Styrelsen

Ny kläddesign?

Styrelsen har kommit överens om att vi vill öppna upp för att byta design på kläderna. Du och alla andra klubbmedlemmar är välkomna att skicka in förslag som vi i höst kommer att ha en omröstning om. Förhoppningsvis börjar fantasin redan att flöda – men några regler måste naturligtvis gälla:

  • klubbens färgar gult och rött måste vara med
  • ”Mera Lera MTB” måste stå på åtminstone överdelen
  • det är bra om det finns utrymme för sponsorer på tröjan
Prenumerera på innehåll